Yüreğine Sor Filmi: Önder SARALOĞLU

Filmin yönetmenliğini, bölge isimlerinden yönetmen Yusuf Kurçenli’nin yaptığı ve hikayesi  bölgemizin başka bir ismi olan Av. Önder Saraloğlu tarafından yazılıp senaryosu beş yılda tamamlanan “Yüreğine Sor” filmi Yusuf Kurçenli’nin ‘ilk filmim’ diye tanımladığı çok özel bir proje.

Saraloğlu, 5 yıllık emeğinde Karadenizin hırçınlığı, inancın gücü, sevdanın büyüklüğü, sınırların keskinliğini, bu aşk hikayesinde topladı. ve bu aşkın çevresine bezenmiş hikayeleri, bir dönemiş yaşanmışlığına ışlık tutarken, bir yandan da bölgesel sosyo kültürel zenginlikleri gün ışığına çıkarıyor.

Karadeniz’in muhteşem doğasında çekilen “Yüreğine Sor” Tuba Büyüküstün’ün ilk sinema filmi deneyimi olma özelliğini taşıyor. Güzel sanatçı Büyüküstün’e Kenan Ece ve Hakan Eratik eşlik ediyor.

Doğu Karadeniz’in muhteşem doğasının yanında, yöre insanının da oyunculuğunun harmanlandığı film, bu sayede bölge kültürünü en iyi şekilde yansıtacak.

Bu gönderiyi paylaş