Saral Sarıalioğlu, Mhp İl Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı

TEKİRDAĞ – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Çorlu İlçe Başkanı Saral Sarıalioğlu, hafta sonu yapılacak olan İl Başkanlığı kongresi öncesinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Sarıalioğlu “Tekirdağ’da ülkücü hareketin geleceğine yön vermek adına bu göreve talibiz” dedi.

Saral Sarıalioğlu, Rodosto Otel’de basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıkladı. 2001-2005 yılları arasında Çorlu Ülkü Ocakları Başkanlığı ve 2006-2008 yılları arasında da Çorlu İlçe Başkanlığı görevlerini yaptığını kaydeden Sarıalioğlu, bir tek oy alacağımı bile bilse yinede aday olacağını söyledi. Sarıalioğlu, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemlerde MHP’nin yeni yapılanma süreci içinde yapılacak olan bu kongrelerin önemi daha da artıyor. Dünyadaki küresel oluşumun önemli bir parçası

olabilme yolunca Türk milletinin oynayacağı rol için MHP’nin önemi herkes tarafından iyi bilinmelidir. Ben ve aday yönetim kurulu arkadaşlarım ile beraber Tekirdağ’da ülkücü hareketin geleceğine yön vermek adına bu göreve talibiz. 19 Temmuz 2009 tarihinde yapılacak olan il kongresinde Tekirdağ’ı MHP adına yönetmeye hazırız” şeklinde konuştu.


ÖZGEÇMİŞİ
Saral SARIALİO⁄ĞLU 1968 yılında Trabzon’nun of ilçesinde dünyaya geldi. İlk Orta ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamladı. Yüksekokul eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz bilimleri fakültesinde bitirdi. Vatani görevini 3.Dağ.Kom.Tabur K. lığını Şemdinli Hakkaride 43. Dönem Asteğmen olarak yaptı. Bu görevi esnasında iç güvenlik harekatında bir çok operasyonlara tim Komutanı olarak katılarak taktir toplamıştır. Ülkücü hareket içinde; MHP Nilüfer Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeliği (1993-1996) Çorlu Ülkü Ocakları başkanlığı (2000-2005) MHP çorlu İlçe Başkanlığı (2006-2008) görevlerini yapmıştır Çorlu’da inşaat ve gıda sektöründe faaliyet gösteren firma sahibidir. Çorlu Sanayi ve ticaret odası üyeliği yapmaktad›r. MHP Tekirdağ il Başkan adayı Saral SARIALĞO⁄LU orta düzeyde ingilizce bilmekte, evli iki çocuk babasıdır.

Bu gönderiyi paylaş